MENU

Verblijfs­mogelijkheden

Van groepsaccommodatie tot Bed & Breakfast

Groepsaccommodatie

Met uitzicht over de prachtige landerijen

erve-paske-sfeerbeeld-4

De moderne groepsaccommodatie is de perfecte uitvalsbasis voor groepen tot 34 personen en geschikt voor families, vrienden, verenigingen en bedrijven. Erve Paske is rolstoelvriendelijk en volledig aangepast voor zorggroepen en mindervaliden. Geen drempels, brede deuropeningen, aangepaste sanitaire voorzieningen en de bovenetage is bereikbaar via de lift. Het terras biedt uitzicht over de prachtige landerijen van de boerderij en is voorzien van voldoende tuinmeubilair. Op de begane grond is een gezamenlijke ruimte voorzien van een eet- en zitgedeelte, tv en draadloos internet. De keuken is van alle gemakken voorzien: 6-pits kookplaat, combi-oven en koelkast.

Appartementen

Van alle gemakken voorzien

erve-paske-sfeerbeeld-3

Voor kleinere groepen bieden we twee appartementen. Geschikt voor 4 personen en gezamenlijk te huren tot 8 personen. Ook deze appartementen zijn volledig aangepast voor mindervaliden. Op aanvraag beschikken we over hoog/laag bedden. Ook voor aanvullende wensen denken wij graag met u mee.

Bed & Breakfast

Heerlijk ontspannen

erve-paske-sfeerbeeld-10

Voor de nog intiemere groepen en stelletjes bieden we twee ruime kamers (voorzien van tv en draadloos internet). Geschikt voor 2 personen en gezamenlijk te huren tot 4 personen. Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt in de gezamenlijke ruimte of kies juist voor een ontbijt op bed.

Ook het juiste adres voor…

Vergaderingen

De gezamenlijke ruimte leent zich uitstekend voor vergaderingen: flexibel indeelbaar en we beschikken over alle moderne faciliteiten. Wij denken graag met u mee om uw vergadering tot een succes te maken. Neem hier contact met ons op voor meer informatie.

Zoek en boek snel en eenvoudig uw verblijf
Zoek en boek snel en eenvoudig uw verblijf