MENU

De leukste activiteiten in de omgeving

Op loop- en fietsafstand

In het meest oostelijke deel van de provincie Gelderland (tegen de Duitse grens) vindt u de Achterhoek. Karakteristiek voor de streek zijn de uitgestrekte weilanden met houtwallen, het zogenaamde coulisselandschap. Onze groepsaccommodatie is de perfecte uitvalsbasis voor een weekje fietsen of wandelen, een weekendje stappen en relaxen, een dagje shoppen of een paar dagen actief erop uit.

dbed2548318b8e627ab2458a5328ee8b
Megapret

Het speelparadijs is de plek waar kinderen de hele dag kunnen vertoeven. Van een binnenspeeltuin tot een buitenspeeltuin, van midgetgolf tot een waterspeeltuin: alles is mogelijk bij Megapret.

vergaderen
Kaasboerdrij Weenink

Kaasboerderij Weenink heeft kaasmaken verheven tot kunst. In de kaasmakerij is dit proces stap voor stap te volgen. Beleef ook de boerderij: actief met Kaaskwis, boerenspelen en Boerengolf tussen de koeien.

Rembrandt-Erve-Kots-2-1024x768-670x343
Erve Kots

In het openluchtmuseum Erve Kots ziet u hoe de Achterhoekse boer vroeger woonde en werkte. In een decor van historische boerderijen, een rosoliemolen, een houtzagerij en een grote collectie oude gebruiksvoorwerpen ziet en voelt u vervlogen tijden opnieuw tot leven komen.

fr
Avog’s Crash Museum

In de Tweede wereldoorlog zijn in Nederland zo’n 7500 vliegtuigen neergestort, waarvan zo’n 400 in Groenlo en de rest van de Achterhoek. Het museum is een eerbetoon aan de geallieerde vliegeniers die voor onze vrijheid hun leven offerden.

Escaperoom Groenlo

Escaperoom Groenlo is een uitdagend en zenuwslopend spel gebaseerd op de Slag om Grolle in 1627. Terwijl Grolle wordt bezet door de Spanjaarden rukt het leger van Prins Frederik Hendrik steeds verder op om de stad te ontzetten.

Zoek en boek snel en eenvoudig uw verblijf
Zoek en boek snel en eenvoudig uw verblijf