MENU

Faciliteiten

Onbezorgd op vakantie bij Erve Paske

Thuiszorg op vakantie

Geniet met hulp van Careaz Thuiszorg van een onbezorgde tijd

Geniet met hulp van Careaz Thuiszorg van een onbezorgde tijd. Zorgeloos op vakantie gaan is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom slaan Careaz Thuiszorg en Erve Paske de handen ineen. Careaz zorgt tijdens uw vakantie niet alleen voor uw benodigde zorg, maar regelt ook de administratieve afwikkeling en het maken van afspraken met uw eigen thuiszorginstantie. Zo krijgt u precies de zorg die u nodig heeft. Bel voor al uw vakantiezorgvragen met het Zorgbureau van Careaz via telefoonnummer 0544 – 39 70 10 of kijk op www.careaz.nl voor meer informatie.

Careaz is een kleinschalige Achterhoekse zorgorganisatie die vanuit lokale betrokkenheid ondersteuning biedt op het terrein van wonen, welzijn en zorg. Careaz staat voor zorg (care) van A tot Z. Respect, deskundigheid en een vriendelijke benadering staan bij Careaz centraal. Zorg die u nodig heeft en op het moment dat u dat nodig heeft. Dichtbij, herkenbaar en vertrouwd.

Boodschappen bezorgservice

Met boodschappen sjouwen? Dat hoeft nu niet meer!

Bestel gemakkelijk bennink@jumbosupermarkten.nl en vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en het adres van Erve Paske. Ongeopende producten kunnen retour, behalve dagverse en/of geopende producten.

Kosten

  • Bestelkosten (verzamelen producten): € 5,-
  • Bezorgkosten (per levering): € 5,-
  • Kosten retourrecht: 10% over de verkoopwaarde

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dhr. Wopereis via telefoonnummer 0544 – 39 30 40.

Openbaar vervoer

Gemakkelijk te bereiken

Lievelde is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Zo beschikt Lievelde over een trein- en busstation. Het station is vernoemd naar de twee omliggende dorpen: Lichtenvoorde-Groenlo.

Zoek en boek snel en eenvoudig uw verblijf
Zoek en boek snel en eenvoudig uw verblijf